kolmapäev, 27. juuli 2011

punapea Meeri



Noh, see suvitaja Meeri ajas mu jälle üles, niikaua sääsevõrku kraabib, kui ta lõpuks tuppa lasen, mis sa hulluga teed,, sääsevõrku ei jõua ka  nii tihti vahetada!!!!!! Uni läinud... muidu  nunnukene teine, aga päeval   magab, öösel tahab väljas jahti pidada ja varahommikul  on  suur soov jälle tuppa kärbseid püüdma tulla - selle peale on ta meister, kuigi mõni kärbes suvila peale.... Varsti läheb ta jälle oma koju, kus tal korteriremont teoksil.... nii on lood selle äratajaga...... mis siis ikka  tere  päev!!!!! Tere päike... mis täna jälle meile 31 kraadi tõotab- see ju vahva!!!!!!!!!!!!!!!! eesti loodus saab mitmel suvel juba sooja ja kuiva, muidu vahel ikka vihm ja  lõpmata  vihm - nüüd  aga päike!!!!!!!!!! Lõunasse igatsus meelest läin`d - vahva!!!!!
Vaja koristada.. külalisi ju tulemas -  Arvikud ja Sarvikud (nagu L neid nimetab) varsti siin ja siis saab nalja..  synna ka tulemas... ja nagu meil kombeks...ikka musitseerimine ,tants  ja naljad..
.teen vist koduõlut, kuumaga mingi vaheldus  ja lapsena meeldis mulle väga  juua, kui ta veel kange ei olnud.....Ema tegi seda lihtsalt pange sisse.. kui käsitsi heina niitsime  siis oli nii mõnsa juua....  oi minu orhideed- juba kamba peale 26 õit-erivärvilised - kahju, et päris punased veel ei õitse, ajavad alles lehti.. Käisime eile korteris, kuhu tulevikus kavatseme kolida (poeg ei tule Inglismaalt tagasi) - ei tea kohe, siiani elasin eramajas, aed, lilled jne. aga peab talviti kütma?????  keskküte ikka  vist parem.. kuigi  liikumine piiratud... aga suvel on meil ju   suvilas tegevust küll..... elukoha vahetus siis meil ees.... aga sellega läheb aega..
Mis siis nalja kirjutada.. vahel ajab pisikene asi naerma..  astusin kogemata kohvilauast tõustes oma kassile-Lummile saba peale (tormas välja).. nüüd kui ma  alati tooli pealt tõusen ...vaatab ja  paneb ukse poole.. saab aru, et ta saba on jälle ohus......
ilusat päeva kõigile!!!!!!!.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar