reede, 29. juuli 2011

sajab

Lõpuks Tartus sajab, mitu nädalat polnud vihma. Kuumus oli muidugi mõnus, aga loodus vajas vihma ja nüüd sajaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbb.. aga äikest nagu mujal Eestis ei ole kuulda- mõnus soe vihm, käisin paljajalu jooksmas- kui heaaaaaaaa.....kõik lillekesed ja puud saavad nüüd oma, isegi lillhernes on kuivanud ja ära õitsenud, õnneks tsinniad j.p.t. õitsevad  ja rooosid   on nii nunnud!!!!! Supper star  lõhnab mõnusasti....muidugi floksiad, mulle nende lõhn küll meeldib, mõnele mitte...... mõnus-mõnus
Ülehomme lähme Pühajärve SPA-sse, Maie Toomase ja Richardiga teevad synna puhul välja- saab natukene  tervist kosutada, kuigi  ujumas saab ka iga päev käia. Ja kui sealt naasime on Arvik ja Sarvik juba Inglismaalt siin, siis hakkab suur nende taltsutamine- nad on nädal Tartus koos vanematega. Siis arutame ka meie kolimist nende korterisse  ja minu oma müüki panekut.. Eks näis- eks näis- ostjaid eriti ei ole  aga mul on kolmandik ilusast majast , garaaz ja maa jne.




                                                 varakevadine pilt
Kahju lahkuda, aga tahaks  vist juba mugavusi ja suvila ka olemas, et oma aiatöö vajadust rahuldada.
Palun ostke!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karlova linnaosas, miljööväärtus         .....
Kahju on lahkuda vanadest majadest, seal on oma  mõnud ja hõnk sees, väga armas mulle. Aga elu on selline, et tehakse muutusi ja uus tuleb peale.
ilusat  jätkuvat suve  ja kalli-kalli

1 kommentaar: