esmaspäev, 12. november 2012

meelt avaldama

Mis teha, mis teha peab ka 13.minema kaasa lööma...ei saa ju nii olla, et ühed inimesed on asendamatud ja arvavad, et kõik teised on lollid, et ei ole rohkem Eestis inimesi, kes riigijuhtimisega toime tuleksid...Ligi läks oma ütlemistega ikka liiale, kui tõstis ennast imeinimeseks, kes on asendamatu...samuti Ansip, kes  algusaastatel oli  oma reformidega päris ok , aga ei saa ju üks inimene nii kaua tüüri juures olla ja küllap leidub ka teisi tarku, kes sellega toime tulevad...igal asjal on oma piirid, ei saa ju kõike kinni mätsida, mis ilmselgelt on valed. Kui isegi Kallase tütar saab aru, et asjad pole korras...siis on selge, et erakonnas on kriis.
Mina arvan, nagu paljud teisedki, et need  demokraatlikud jõud, kes KE ka RE välja astusid samuti kunagi RL-t võiksid moodustada uue erakonna, sest nende hulgas on tegijaid ja julgeid inimesi.
Kuigi Eestis on tõesti olukord keeruline, töörahvas voolab välja (seda ei saa niipea peatada), pensionäride hulk kasvab, sündimus väheneb, vaesus  süveneb.... nagu ei teagi mis selle  kõige vastu saaks ette võtta, aga selge on see, et praegune valitsus on võimetu midagi muutma ....rahva rahulolematus kasvab.... kuulan  raadiost neid poliitilisi debatte - ka sealt midagi konstruktiivset välja ei kooru....nii et lähme meelt avaldama, ehk valitsus astub tagasi ja leiduvad uued tegitad...ei tahaks  ka nagu Kreeka ja Hispaanija tasemele langeda, kuigi nende elatustase on palju kõrgem kui meie lihtsatel inimestel praegu...sest paljudes peredes isegi minu tutvusrinkonnas ei jätku lastele isegi toitu ja kui palju on praegu kodutuid...
Nii et tulge 13.11.streikima!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar