esmaspäev, 12. november 2012

veel 5 päeva!

Reisini on jäänud ainult 5 päeva...ei leia kohvreid üles, kadunud nagu tina tuhka, samuti snurgeldamise varustus? Otsin neid prillid peas, siiani tegelesin  lehtedeuputusega (kokku 30 kotti ) Oi nüüd läheb kiireks...peab ka muna-liha kaasa praadima sest lennukis  toidlustamine nüüd oma kulul, veel veebruaris pakuti tasuta aga Egiptus on vist  seoses araabia kevadega ka lennukulutused koomale tõmmanud...kuid  hotellis on  AL (kõik prii), milline nauding, isegi tennise mäng hinna sees.. 2 nädalat mere ääres, päikse käes ja see kõhutants - kõik vaimustab mind...siin ma  esimest korda elus õpin rannas  kõhutantsu (2007.) L-i tehtud foto
Nüüd on seal kõik nii muutunud palju uusi hotelle juurde ehitatud, aga sel pildil me euroopa naised kambaga õppisime veel tasuta kõhutantsu (iga päev k. 12.oo )...praegu seisavad hotellide juures sõdurid, vähemalt eelmine aasta oli see nii...oi ma ei jõua ära oodata, millal sinna saan ja seekord juba 2s nädalaks  (oi kui jumalik minu siberis ärakülmetatud liigestele) !
õhtune kallistus kõigile!

1 kommentaar:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta