laupäev, 15. august 2015

pagulastest

Lugesin LP-s pagulasteemalist reportaazi  Kristiina Ojulandiga  ja olen tema arvamusega  täiesti nõus.
Olen Egiptuses näinud ja kuulnud kui palju lapsi on nende peredes...ühes kuurordis töötav noormees rääkis, et ta aitab oma palgaga vanemaid ja 9 õde-venda ülalpidada....sest tööd on sealkandis vähe ja pered suured

Kui moslemid tulevad Euroopa riikidesse s.h. Eestisse siis nad toovad ka pered kaasa ja nende usk ei luba aborte teha seetõttu sünnib palju lapsi....eestlastel on ju pered palju väiksemad ja meie rahvaarv suhteliselt väike...nii et paarikümne aasta pärast oleme hävinemise ohus...aga kes meist ei tahaks et eestlased on olemas ja jäävad olema vaatamata igasugustele raskustele (võõrastele sõdadele, mis siit üle käinud, küüditamistele küll Siberisse, küll Saksamaale jne. jne) ellu jäänud ja püsime Riigina..
Kui võtta Biiblit, siis isegi seal  on kirjas, et must rass vallutab valge.....aga meie võimus on ju see ära hoida, sest Euroopa teaduse areng ja kultuur , samuti  NATO on omal tasemel ja tulevad ehk nende probleemidega toime
Kuna Euroopa elutase on palju kõrgemal siis võib ju terve Aafrika siia elama kippuda....üldiselt raske probleem....nagu Ojuland ütlebki et peab need 1000-pealiste hordide tuleku Euroopasse kuidagi lõpetama...mina arvan, et milleks meil NATO on...peab ikka Vahemere äärde NATO üksused viima ja selle sissevoolu tee sulgema...miks nad niikaua küll viivitavad!? 
Tahaks ikka elada oma riigis ja oma kultuuri keskkonnas (sai ju kunagi Siberis käidud ja sealset elu nähtud, samuti lõunamaade kuurortides...aga kodus on ikka kõige parem!)
noh kaunist päevakest teile!
aga ilusat päeva teile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar