reede, 22. august 2014

tahaks seenele

Palo järve ääres olevat lausa niipalju seeni et niida või vikatiga...oi kuidas tahaks seenele! Kust ometi saab autoga meest... Maie käis siin ja arutasime kõik variandid läbi ..ei tulnud mingisugusele heale mõttele...no kus need peigmehed kõik on jäänud, et mõni viiks ka meid seenele!? Ei seda võimalust enam netu.. See eluke lainetab ja alati ei saa seda mida tahad...ka meest ei saa tihti vahetada kui vahel tahakski...on mingid moraali koodeksid jne... Istun siin üksinda ja vaatan neid pille..saaks siis või laulda kui seenele ei saa, ka seda teha ei saa pole kellelegi esineda..Kitty ei taha ka mind kuulata...pillid on tolmunud pean vist neid puhastama  hakkama...aga kuidas tahaks ikka praegu seltskonda.....kuigi eile alles käisid külalised (tädipoja pere), aga me kahjuks ei laulnud.

   aga kui armsad lillekesed mul nina all vaasis on...see teeb tuju paremaks ja viib mõtted positiivsele lainele sest kui positiivselt mõtled siis ka tulevad  rõõmsam meeleolu ja tegemistahe....kuigi ma hommikul keetsin juba  8 purki moosi, võtsin võrgud kirssipõõsastelt, istutasin maasikaid ümber ja rohkem ma ei jõua...tahaks nagu midagi nalja või seenele minna.....
see pildike sattus valesse kohta  aga jumal temaga  las olla ... kes küll tuleks minuga seenele? kas tõesti keegi ei taha tulla?
Ootan pakkumisi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar