neljapäev, 6. oktoober 2011

kollane ämblik

Vai- vai.. ma kaevasin maad  ja mulle tuli käise peale suur kollane ämblik
                                                  tundmatu
.Ei ole sellist juhtund nägema.....äkki on mürgine? Eestis pidi üks liik mürgiseid ämblikke olema...
õnneks ta mind ei hammustanud..aga nagu taevast sadas kaela... nalja saab selle ilma eluga.... näitasin Lummile ka teda... aga kass ei tundnud huvi..
Siis tuli Katrin (mu noor sõbranna) oma perega külla,  ka nemad ei olnud sellist elus näinud..

Kohvitasime veidi (K sai 25..a. vanaks) ja nautisime  sügist ilma... tore oli..
Ülehomme me kolime  linna, sest juba 6.oktoober.. me pole kunagi niikaua suvilas olnud... lihtsalt sel  aastal on tõeliselt soe sügis ja on nii  mõnus siin olla..
Vabas ootab mind pingike  ja lehtede meri... neid peab hakkama riisuma.... aga homme lähen Lõunakeskusesse... seal on armas kohvik.. pidin ühe lähedase inimesega veidi kohvitama..
Vaatasin just tennist.. kahjuks Kanepi kaotas, aga ta on ikka  maailma tugevamatele kõva vastane, sest eelmine kord ta võitis selle maailma esireketi... tubli Kaia!!!!!
kalli-kalli teile

1 kommentaar:

  1. http://www.google.ee/search?pq=rist%C3%A4mblik&hl=et&cp=10&gs_id=7&xhr=t&q=rist%C3%A4mblik&client=firefox-a&hs=1D&rls=org.mozilla:et:official&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1366&bih=674&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

    Natuke nilbe link sai, aga pmslt Google pildiotsing sõnaga "ristämblik". Arvan, et on see. Jalad on küll õiged triibulised ja kuju ka selline pontsakas. Neil ei pea tingimata "risti" peal olema.

    Näiteks:
    http://static3.nagi.ee/i/p/636/57/159144856ce6c4_m.jpg/1

    Rõvedad elukad, ma oleks minestanud sellist nähes.

    VastaKustuta