neljapäev, 20. oktoober 2011

Oi,nii kiire oli, et ei olnud aega mitu päeva kirjutada.. küll esinesime ühel juubelil.. küll teisel... küll M-klubi 10-a aastapäeva puhul lugesin luuletusi ja laulsime L-ga  armastuse  ja sügise teemal.. ..siis tegin linnaelamises suurt  puhastust jne..
nüüd ärkasin varem ja ruttu kirjutama....
Sügis möödub kiiresti helisedes ja oma kuldseid lehti puistates ..järgmine nädal siis juba reis Costa Bravasse ......vau, kui mõnus...saan seal mere ääres  oma  köhast ka vast lahti.... aga muidu on päris tore vahest vaikusesse  köhatada... sügiseti ikka juhtub mõni pisik kallale hüppama..

...aga lehtedes saab veel upperpalli lasta!... nii mõnus,,,, kui käin lehti kottidesse toppima, siis ei saa kuidagi mitte  jätta suures lehehunnikus  püherdamata ...mul ikka see lapsepõlve komme küljes... kui siberis koos sigadega (kes elasid seal tänavatel) sügiseti lehtedes püherdasime .- tundub lapselik, eks? .. aga mis kellelegi   siin ilmas rõõmu pakub.... siin maja taga keegi ei näe ka  ja suur vaher on oma lehed juba alla  puistanud....privaatsuses on ju tore veidi võimelda..
Oli jälle paar päikselist ilma ... täna öösel ka kuu paistis tuppa ja praegugi ainult üks pilvelaevake  sõidab  taevas.. aga  paistab jälle selge  ilm tulema...
   Huumoriringis ma ei hakka vist enam käima.... natukene igavavõitu..... ma tahaks, et saaks  rohkem nalja!..... jätkame ikka oma väiksema grupiga... aprilliks peab ju midagi jälle välja mõtlema, et osaleda  Väätsa  naljapäeval: "Maamees muigab".. oleksime seal siis juba 6-t korda  Tartumaad esindamas...
Kaks pilti meie esinemisest Väätsal (kvaliteet kahjuks jätab soovida)
                                              "Sain Egiptusest omale mehe"  (2007.)
                                             "Äri ja lõimumine" (2011.)  (L mängib mu tütart)
Ma vahel  jälgin vene tv kanaleid  ja saan sealt  inspiratsiooni...suurel rahval   ikka rohkem nalju...
Niisiis  lähen naljatükki  välja mõtlema.. palun,aidake kaasa!
kalli-kalli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar