teisipäev, 2. september 2014

ja juba sügis...

Ja juba sügis saabubki oma  varakult hämarduvate  päevade ja valminud viljadega....
Õunad puudel muutuvad aina punasemaks ja pihlakaka kobarad raskemateks...lilledki muudavad oma ilmet.....mõned närbuvad, mõned valmistavad seemneid, aga daaliad nt.alustavad oma õitsemist ja varsti on mu lillepeenral palju lillasid, punaseid , siniseid jne. õisi
 ....need siin on alles  esimesed....siis kutsun laulusõbrad seda ilu nautima




nüüd sai niipalju pilte sügise saabumisest tehtud, et lausa  ekraan  täis....aga sügis on mõnus aastaaeg oma lahkuva ilu ja nukravõitu meeleoluga...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                varsti hakkavad ka linnud lahkuma ja siis  tekkib eriline igatsus kaugete maade, merede ja millegi sellise järgi, mida nagu ei oskagi  seletada...lihtsalt tunned suurt igatsust.
Oh seda inimese hinge küll, see oskab igatseda, nukrutseda, rõõmu ja kurbust tunda.........                             praegu on õues nii ilus, et ma lähen sinna kohe toimetama ja seda ilu nautima!                            
                                         
         pikk pai teile                                                                                                                                                                                                                                                                            

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar