neljapäev, 4. september 2014

mu tammeke

Mida teha- mida teha...pidin oma tammekese maha võtma...kasvas kiirelt ja hakkas naabrite kasvuhoonet varjama, samuti meie õunapuudele ja põõsastele tulevikus ohuks olema...kunagi u 7 a tagasi jätsin väikse tammekese, mis oli meie krundile sattunud kasvama...mõtlesin, et vaatan kui suureks ta siis minu eluaja jooksul kasvab.... aga see väike puukene hakkas kohe pikkust viskama ja teistega konkureerima...raske südamega võtsin siis eile sae ja redelile toetudes hakkasin latva maha saagima...ja vaata imet - millised näevad tammetõrud noorelt välja..nii armsakesed, et tõin osa neist tuppa
värvilised  munakesed, no kuidas sellised küll tammetõrudeks muutuvad!? Pole elus enne neid näinud..nii naljakad
Aga saagisin siis latva maha ja mõned oksad, nii raske käsisaega tamme saagida...keel vestil istusin ja mõtlesin, et kuidas ma  selle töö lõpule viia jõuan, tahtsin L-e õhtul uhkustada, et sain tammest jagu..
Õnneks tulid mammu ja T  suvilasse ja noorel mehel oli nalja teha töö lõpuni viia...mammuke aga kukkus niitma ja nüüd on muru ka niidetud.. kui hea tunne , et te olemas olete ja mulle appi tulite, kalli teile!
nüüd on siis oksadest hunniks ja puu maha võetud
ilusat päeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar