kolmapäev, 15. august 2012

mille nimel?

Lugesin praegu Päevalehte ja Issake, mu süda pidi seisma jääma kui  nägin pilti haavatud Eesti sõduritest, kellel on  viie peale üks jalg alles jäänud, no mille nimel eesti ilusad poisid jäävad sellisteks?!!!!? lihtsa inimese aru seda ei mõista..
Kas tõesti arvatakse , et Afganistanis saab midagi muuta..riigis, kus on  elatatud ennast moonikasvatamisega, riigis, kus usk kunagi ei muutu teiseks ja  demokraatia meie mõistes meie elu ajal küll ei saabu...moslemi usk on neil veres ja nii see jääb...järjest ju notitakse uue võimu esindajaid maha....ei suutnud seal midagi muuta venelased, ei suuda ka teised..
siiralt kahju poistest ja kõigist kes sinna oma nina pistavad... las moslemid elavad nii nagu tahavad, see on nende  kodumaa, nende arusaam elust ja teised ei saa kahjuks aidata neil paremini  elada.
Aastaid-aastaid on see  möll seal käinud ja midagi pole muutunud..
siiralt kahju poistest..

2 kommentaari:

  1. Eesti sõdurid pole Afganistaanis mitte demokraatia pärast vaid selleks, et hoida Eesti ja NATO liitlassuhteid "elus". Eestlased sõdivad koos NATOga lootuses, et kui häda käes, tulevad NATO sõdurid ka Eesti pinnale võitlema (...ja surema).

    VastaKustuta
  2. Eks teil ole õigus...aga 21. sajandil kui inimkond võiks nautida oma tehnika ja teaduse saavutusi on emotsionaalselt raske mõista, et ikka toimuvad sõjad, inimesed surevad, jäävad vigasteks...lapsena siberis sõime algul rohtu jne et ellu jääda ja isa koos tuhandete omataolistega jäidki sinna mulda, meile ei tulnud abi kusagilt...

    VastaKustuta