pühapäev, 5. mai 2013

seks - tükike taevast maa peal

Eilses EP-s lugesin saksa seksuaalpsühholoogi intervjuud...väga põnev! Kuna olen tunnete inimene siis olen ka tunnetanud seksis tükikese taevast..see on nii imeline! Olen palju õppinud ka oma sõbsilt M-t (tegeleb ka seks-ga). ...sain nüüd veel targemaks .. seks on kõige intiimsem suhtlusvorm juba sellest ajast, kui  inimesed veel  ei osanud rääkida.Ja tänu seksile me saame tükikest taevast kogeda ka siin, maa peal (muidugi oluline aspekt on ka soo jätkamisel). Tuleb välja, et pornode vaatamine ei anna meestele sellist sügavat tunnet...ainult armastatud inimese puudutus rahustab meid päriselt..."ei ole ühtegi teist eluvaldkonda, mille haardeulatus oleks nii suur: kõige sügavamast kannatusest kuni taevaliku õnneni"- nii lõpetab  C.J.Ahlers oma intervjuu
Kui põnev, et ka mina  seda nii tunnetan ja elus oluliseks pean....lugesin artiklit suure uudishimuga... muidugi seal on ka välja toodud  sekspat-d, kuna ta ise tegeleb nende raviga.
igal juhul kasulik lugeda..
lõunane tervitus teile

4 kommentaari:

  1. Minu mees palub sind tervitada ja laseb mul sinu jutte alati enne magama minekut ette lugeda. Tal pidi siis hea uni tulema ja ärkab alati rõõmsa tujuga.

    VastaKustuta
  2. Oi, kallis sõbsike, ma olen niiii rõõmus, et te leiate aega selliseks tegevuseks ja eriti sina kullake, kes nii vara pead tõusma... aga kas teil ei ole mõnda kiilakat või veidi halli juukstega meessõpra, kes mulle õhtuti seksiteemalisi jutte või artikleid ette loeks- siis mul oleks ka parem uni - mul endal nagu nägemisega juba probleemid aga tolle asjaga veel ei ole...seksi teema on ikka veel väga oluline!

    VastaKustuta
  3. No mis vara see 6.30 on?Tead ju seda vanasõna, et vara üles, hilja voodi-nõnda rikkus voodi toodi.
    Kuhu on jäänud siis sinu kommija vuntsidega mees?Soengut annab ju kujundada. Äkki tema loeks sulle? Mina ka rohkem ei jõua, sest lasteaias loen lastele ka iga päev unejuttu.

    VastaKustuta
  4. Oh imet, kui ma seksi teemat puudutan siis loeb mind vunts ja isegi konn, aga nad on vist nii hõivatud või siis kirjaoskmatud...L ei jõua enam lugeda, olid ajad kus tema luges...aga nüüd on nende lugejatega kohe probleem!

    VastaKustuta