teisipäev, 9. august 2011

Arvik ja Sakrik

Vai-vai, küll need Arvik ja Sakrik on kiired  ja elavad lapsed!!! Ja kui veel Richard ka siin on, siis väsitavad päris ära. Püüan küll kavaldada ja mõnesse tegevusse  neid haraata, aga oh  ei  , lapsed on jõudnud juba kartulid ülesse kiskuda, porgandeid tirida, Lembitu kalapüügi õnged  sassi ajada  jne.,mina küpsetasin sel ajal kooke, vai-vai-vai, mammu väsis ka ära, ei näita enam nägu. Noh, õnneks tuli Maie  seltsi lapsi taltsutama.
 Oh see vaba kasvatus küll!!!! Omal ajal ämm kasvatas 9 last üles ja käis ka iga päev veel kolhoosis tööl ka! Ei tea kuidas ta küll jõudis, kõigil  ka kõrgemad haridused ka?!
    Loodus on  muutunud juba sügisesemaks, vihm ja päike vaheldumisi, aga  ujuda saab, vesi veel soe. Käime õhtupoolikul  ikka järvekese ääres .. lastele pakub see ka suurt mõnu, aga luigekesed on ära kadunud, või kuskil kaugemal.. ega terve jürv korraga ju ei paista...tahaks veel mere äärde.... meri praegu nii soe. Kui lapsed Inglismaale  lahkuvad siis lähme kahekesi telgitama  ja merd nautima, tuleb ehk luuletamise tuhingi peale.... praegu ei ole.... aga meeleolu on küll igatsev
kalli-kalli kõigile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar