kolmapäev, 17. august 2011

poliitikast

Vahel tekib ikka vajadus ka poliitikast rääkida, ise olen  sots juba algusest peale, sest peab ju ühiskonnas ka üks vasakpoolne erakond olema. Põhjamaa heaolu riikides on sotsid ikka  võimul olnud (muidugi vahelduva eduga), aga elatustase on ju seal palju kõrgem kui meil.
Mis puutub Savisaarde (see mu teemaks ongi) siis, kuidas ta aru ei saa, et peab ameti juba noorematele  loovutama, ja Ratas  on igati tugev kandidaat.Savisaar ju ka linna juhtimisel ei tegele oluliste asjadega. Miks ta linna  kanalisatsiooni ei uuenda (millised uputused viimasel ajal), milleks Tln. TV, miks lasteaiad nii kehvas seisundis on jne.? Ja kui sellised keskerakonna korüfeed nagu Seppik, Oviir, Laanet ja  isegi osa riigikogu keskerakonna fraktsiooni liikmetest, rääkimata  Savisaare eksabikaasast,toetavad Ratast, siis on selge, et  võidab Ratas, või osa  liikmetest lahkub.. Tuleks nad ometi sotsideks, siis oleks meie parteil veel rohkem kaalu, praegu oleme küsitluste järgi teisel kohal. Tahaks ikka, et meie omad oleks vaesemate ja puuetega inimestele toeks  ja nende huvide eest väljas!
  Vahest lugedes lehti ja vaadates tv-d tekkivad sellised küsimused, millest vaikida ei saa.
Ka Euroliidus on praegu palju probleeme. Vaieldakse juhtimisaparaadi suuruse üle, Vahemere riigid, kus ometi peaks kerge elu olema (pole neil sooje riideid vaja ega küttepuid, puuviljad kukuvad sülle), ei tule toime
 oma probleemidega. Poola ei kavatsegi eurole üle minna. Saksamaa tahab jälle oma valuutat tagasi jne. Kas oli meil üldse õige tegu - eurole üleminek? Sest  elu kallineb tohutu kiirusega  ja nüüd veel see elektrihinna tõus ka?
  Probleeme on kuhjaga.. aga meie elame ikka edasi, ei streigi.. tunneme rõõmu lilledest, loodusest ja hommikuti  rõõmustame päikese tõusu üle, naudime suve üle ujume meres, akunites järvedes, jõgedes...elu on ilus!!!!
kalli-kalli kõigile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar