kolmapäev, 14. märts 2012

Ei, noh...

Ei, noh.. ma ei saa  neid printsessi elamusi lugeda, kohe tekkib endal ka seksi himu.. kuigi ma olen  peaaegu kolm korda temast vanem, aga mis teha !? -  mida vaja , seda vaja! Kahju, et need meded mul lihtsalt suured sõbrad juhtuvad olema (noh nagu Maxikoer Fix vä),  aga  mina ikka vajan veel midagi, noh täpselt  ei mäleta mis see on, aga kõhus nagu liblikad lendaksid. Ja  kui teiste vallatusi loen, siis magada ei saa,  L  muidugi kõrval norskab (aga äkki ta salaja ka midagi teeb) .... nüüd juba  läks tööle.  Külalised ka majas, ei saa lollustega tegelda. Otsin  vaikselt omaette  seda resperaatorit ( või mis ta nimi oligi),  ei tea kus ta kuramus jäi? Äkki nunnu tegi talle tõesti lõpu peale, sest ei sallinud  seda jupstükki üldse. 
Vanasti oli ankdood - Üks noorpaar olid nii seksikad, et tööajal kadusid ikka kuhugi armatsema, aga mees oli parteilane ja ta kutsuti siis aru andma. Kui talle lõpuks viimane sõna anti, ütles, et "praegu ka tahaks!".. vot, mul ka sama nali! Hea, et ma veel pornograafiat ei vaata, siis läheks päris segi...
Lähen siis otsin seda jupstükki edasi (külalised veel magavad) ja kui ei leia,  lähen oma targa sõbra käest nõu küsima.
Aga, kui  mõni tuttav (ah minu ealised int-s ei tuhni) mind loeb, siis see ei ole mitteps mina - vaid minu teisik, voh!
aga teile ilusat kevadist päikselist päeva!

4 kommentaari:

  1. Vahva jah. Otsi muidugi respiraator üles, aga pane ikka õigesse kohta. Sellega kaitstakse ikka inimese nina ja suud ning hingamisteid tolmu ja tahkete osakeste eest. Ära Sa jumala eest seda sinna topi.:D Ja, kui aru ei saanud, siis guugelda kenasti netist.Ohutut kasutamist.

    VastaKustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Aitüma, kallis laps, et sa mind juhendad. Ma ise enam ei kuule ega näe hästi, aga selline ma olen olnud ja selliseks ma jään, mis teha, mis teha - küürakat parandab ainult haud! Tänane "Postimees" kirjutas, et rott on looduslik antidepressant - lähen nüüd omale rotti ostma! Issake aga nunnu võib mu antidepressandi nahka panna.....

    VastaKustuta
  4. Tegelikult kui ma nägi, et mulle on komentaar, nii rõõmustasin, et ometi üks vanahärra pakub mulle ennast, aga , kahjuks oli see Alice, kes kommenteerib mind ainult siis kui ma seksist unistan...muidu mind keegi ei kommenteeri...nii kurb... aga lugejaid on küll palju juurde visanud, asi seegi, sest ma nii vajan suhtlemist.
    Alice, see tekst, mis ma lugesin, oli väga kaunis (ma olen ju hinges luuletaja ka )

    VastaKustuta