laupäev, 10. märts 2012

synnal


Oih, olen  eilsest juubelist nii väsinud, et ei võta jalgu kuidagi alla (tantsust, laulust, mängudest ja suurest söömisest)... peo lõpul  Alari oma tantsupartneriga esitasid võistlustantsude kava..see oli küll nii nauditav ja kaunis (ei saanud pildile - mobla viskas selleks ajaks vedru  välja),  aga meie jorutamine ja tervitused on küll pildis (tervitasime armastuse ja kodu teemal, sai ka paar oma luuletust sisse põimitud)..
  mängud olid põnevad, sai südamest naerda....sel juubelil trehvas väga lõbus rahvas olema
Jee, aga praegu sajab paksu lund, mine  või nunnuga lumme püherdama, aga kass ajab käpad vastu ja L on tööl. Ilma publikuta seekord nagu ei viitsi ja jaladki  sain alles kuidagi alla
 Kuid homme lähme  vist koos õe perega Käärikule  (pole seal ammu käinud) suusatama, siis tähistame L ja õe synnasi..  see  nagu vahelduseks  pidutsemistele, oma pundi kutsume synnale alles aprillis, siis saab  suvilas juba  ´`saslõkitada.   Vai-vai-vai, Väätsale mineku naljasid ei ole veel välja mõelnud!  Nüüd  lähengi  teise tuppa nuputama, iseasi kas ma midagi seekord üldse välja mõtlen !
aga teile lumine tervitus Tartust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar