pühapäev, 27. mai 2012

Ott oli tubli!

Vaadates õhtul lauluvõistlust ennustasin, et Ott tuleb esimese  8 hulka ja nii juhtuski. Ka Rootsi laul mulle meeldis, aga  esimeseks ma teda ei lootnud.  Kuigi kõlas arvamus, et järgmine  eurovisioon toimub rikkas riigis. Ja jumal tänatud, et tõesti Kreeka ei võitnud, sest nad ei oleks sellises kriisi olukorras seda tõesti korraldada jõudnud.
Otti juures võlus , et ta eesti keeles laulis ja südamest seda tegi, häälega mängis. Oli armsalt loomulik ja hääl on tal ilus.
                                             lillekesed meie poolt sellele armsale noorhärrale!
Eks ta ole ema kõrvalt juba väiksest saati harjutanud. Väga andekas, oskas  veidi hiljem vastavalt kohapealsete vajadustele meloodiat täiendada ja ei närveerinud. Tulevärgid ja taevasse lennud ei olnud tema rida. Nii tore, et ta publikule meeldis ja teda tähele pandi, sest milliseid shousid seal küll tehtud! Isiklikult mulle meeldisid ka Islandi ja  Küprose esinejad (laulude taset ei oska hinnata)
Vaadates enne  filmi, kuidas Eestis eurovisiooni korraldati, sain aru, kui suur ettevõtmine see on. Ikkagi on mõnsa, et selline asi toimub. Marko on tubli  ETV kommantaator ja koos Anuga minu lemmikud.
Ilusat pühapäeva hommikut!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar